Gedragstherapie BASIS-consult: € 165,-

Wat houdt een gedragsconsult precies in en wat krijg je hiervoor? Je vult een vragenformulier in voordat ik bij jou op bezoek kom. Hierdoor krijg ik algemene informatie over de hond, de situatie en weet ik waarvoor jij mijn hulp vraagt. Het bezoek aan huis neemt meestal 2 tot 3 uur in beslag. In overleg op een andere lokatie. Tijdens mijn bezoek observeer ik de hond en stel aanvullende vragen over jouw hond, de situatie en zijn achtergrond. Vervolgens stel ik een diagnose, waardoor ik het advies op maat kan geven. Als het probleem het toelaat krijg je direct bruikbare adviezen en demonstreer ik ter plekke praktische oefeningen.

In dit bedrag zit inbegrepen:
Recht op nazorg via telefoon of mail tot 2 maanden na het laatste bezoek. Een plan van aanpak per mail (binnen 5 werkdagen) met daarin alle adviezen overzichtelijk op een rij. Indien nodig overleg met uw dierenarts. In overleg kan na een gedragsconsult extra ondersteuning worden gegeven in de vorm van privé training.

Gedragstherapie COMBI-consult: € 275,-

Een basisconsult gevolgd door 2 extra afspraken van 1 uur en 2 telefonische afspraken. Deze vorm is bedoeld voor serieus probleem gedrag waarbij praktische nazorg van belang of wenselijk is.

Privé training € 50,-

Privé training is vooral bedoeld voor extra begeleiding na een gedragsconsult. Voor serieus probleemgedrag is vrijwel altijd eerst een gedragsconsult nodig.

Voordeel-strippen-kaart € 225,-

Het is mogelijk om meerdere lessen af te nemen tegen een gereduceerde prijs: 5 lessen voor 225,-. (Betaling dient te geschieden bij de 1e les. Terugvordering is niet mogelijk.)

Telefonisch consult € 25,-

Een telefonisch consult is alleen van toepassing op eenvoudige hulpvragen. Een telefonisch consult is in complexe gevallen niet afdoende, daarvoor is een standaard gedragsconsult nodig.

Reiskosten en betaling

Reiskosten zijn € 0,50 per gereden Km.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. en dienen contant te worden voldaan na het bezoek. Mochten er meerdere complexe problemen zijn dan kan het voorkomen dat 1 consult niet genoeg is.

Prognose

Welke vooruitgang is te boeken door middel van gedragstherapie hangt af van meerdere factoren. Namelijk hoe lang het probleem reeds speelt en het soort probleem. De mogelijkheden van de eigenaar tot goed uitvoeren van het trainingsplan en de mogelijkheden tot management. Soms zijn er grenzen aan de haalbaarheid (van de wensen van de eigenaar), echter bijna altijd is er goede vooruitgang te behalen. 

BAT

Harold is CBATI en biedt verschillende mogelijkheden om jou en je hond met BAT (behavior adjustment training) te begeleiden. Zie hiervoor de pagina BAT training.

LEZINGEN

Harold geeft lezingen over verschillende onderwerpen zoals BAT, vuurwerk en hondentaal. Neem vrijblijvend contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

BAT lezing

Heb je een hondenschool en zou je graag willen dat er een lezing over Behavior Adjustment training oftewel BAT wordt gehouden neem dan vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

Vuurwerk lezing

Vuurwerkangst is iets wat veel honden en eigenaren bezighoud. Training is belangrijk, maar moet vroeg in het jaar gestart worden. Het is daarom van belang dat deze lezing bij voorkeur in oktober wordt gegeven. In deze lezing wordt besproken:

  • De oorzaken vuurwerk angst
  • Voorkomen is beter dan genezen
  • Tips om te werken aan de angst
  • Wat kun je extra doen om de hond te ondersteunen