BAT voor honden met angst of agressie.

BAT (Behavior Adjustment Training) is een internationaal erkende trainingsmethode voor honden die kampen met agressie, angst of frustratie. De basis van BAT is dat deze trainingsmethode het zelfvertrouwen van de hond vergroot. Het is dus zeer hond-vriendelijk. BAT onderscheidt zich van andere trainingstechnieken, doordat honden een hoge graad van controle krijgen over wat er met hen gebeurt. De hond maakt zelfstandig keuzes. De eigenaar helpt als de hond er zelf niet uit komt.

De training is erg hond-gericht. De eigenaar leert vaardigheden met een lange riem waardoor de hond zich minder beperkt voelt en meer het idee heeft alsof hij los loopt. De hond krijgt zelf controle over de mate van interactie met een prikkel en meer bewegingsvrijheid. Tijdens een training creëert men situaties waarin honden veilig de omgeving, andere honden, andere mensen of objecten kunnen verkennen en onderzoeken. Deze manier van werken helpt honden controle te hebben over hun eigen comfort zone.

Grisha Stewart heeft deze speciale training ontwikkeld. Harold is CBATI oftewel gecertificeerd BAT instructeur. Speciaal door Grischa opgeleid in Nederland en Spanje. Harold heeft voor Grischa Stewart trainers getraind en begeleid in Melbourne Australië tijdens de speciale opleiding tot CBATI. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op grishastewart.com

BAT-traject

  • 4 x 1 uur praktische en theoretische begeleiding op maat voor hond en eigenaar.
  • Recht op nazorg via mail, app of telefoon gedurende het traject.
  • Benodigde informatie en handouts via de mail.
  • Indien nodig overleg met uw dierenarts.

*  Betaling dient te geschieden bij de 1e les. Wegens korting is terugvordering is niet mogelijk.

*  Bij training aan huis worden er kilometerkosten gerekend.

* Voor serieus probleemgedrag waarbij veiligheid van mens of dier in gevaar kan komen is altijd (eerst) een consult benodigd. 

Een uitgebreid BAT traject is 250,- euro *.

BAT training privé

Losse aanvullende lessen zijn 70,- euro. Ondersteuning voor alle onderdelen uit BAT 2.0 kan Harold theoretisch toelichten en praktisch ondersteunen. Geschikt voor de beginner en voor de gevorderde eigenaar.

  • Basistheorie
  • Lijnvaardigheden
  • Zodanig trainen waardoor je hond successen ervaart en maximaal leert

Behavior Adjustment Training

Als u geïnteresseerd bent in “Behavior Adjustment Training” en graag aan de slag wilt met deze methode of indien u nog vragen heeft neem dan vrijblijvend contact met mij op.


“The mediocre teacher tells. The good teacher explains. The superior teacher demonstrates. The great teacher inspires.” William Arthur Ward