BAT voor honden met angst of agressie.

BAT ( Behavior Adjustment Training ) is een internationaal erkende trainingsmethode voor honden die kampen met agressie, angst of frustratie. De basis van BAT is dat deze trainingsmethode het zelfvertrouwen van de hond vergroot. Het is dus maximaal hond- vriendelijk. BAT onderscheidt zich van andere trainingstechnieken, doordat honden een hoge graad van controle krijgen over wat er met hen gebeurd. De hond maakt zelfstandig keuzes. De eigenaar helpt als de hond er zelf niet uit komt.

De training is erg hond-gericht. De eigenaar leert vaardigheden met een extra lange riem waardoor de hond zich minder beperkt voelt en meer het idee heeft alsof hij los loopt. De hond krijgt zelf controle over de mate van interactie met de andere hond en meer bewegingsvrijheid. De hond wordt vooral de hond gelaten. Tijdens een de training creëert men situaties waarin honden veilig de omgeving, andere honden, andere mensen of objecten kunnen verkennen en onderzoeken. Deze manier van werken helpt honden controle te hebben over hun eigen comfort zone.

Grisha Stewart heeft deze speciale training ontwikkeld. Harold is CBATI oftewel gecertificeerd BAT instructeur. Speciaal door Grischa opgeleid in Nederland en Spanja. Harold heeft voor Grischa Stewart trainers getraind en begeleid in Melbourne Australië tijdens de speciale opleiding tot CBATI. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op empowerdanimals.com

BAT training voordeel-strippenkaart € 225,-

Het is mogelijk om meerdere BAT lessen af te nemen tegen een gereduceerde prijs: 5 lessen voor 225,-. (Betaling dient te geschieden bij de 1e les. Terugvordering is niet mogelijk.)

BAT training privé € 50,-

Ondersteuning voor alle praktische onderdelen uit BAT 2.0 kan Harold theoretisch toelichten en praktisch ondersteunen. Geschikt voor de beginner en voor de gevorderde eigenaar.

  • Basistheorie
  • Lijnvaardigheden
  • Zodanig trainen waardoor je hond successen ervaart en maximaal leert

Behavior Adjustment Training

Als u geïnteresseerd bent in “Behavior Adjustment Training” en graag aan de slag wilt met deze methode of indien u nog vragen heeft neem dan vrijblijvend contact met mij op.


“The mediocre teacher tells. The good teacher explains. The superior teacher demonstrates. The great teacher inspires.” William Arthur Ward